Ostatnio poszukuję fajnych sportowych przednich foteli do O2. Nie interesują mnie recaro za 8000zł albo wściekło czerwone kubły (no name) 300zł komplet. Zastanawiam się z jakich samochodów produkowanych seryjnie dało by się przeszczepić przednie fotele. Tylna kanapa niech zostanie taka jaka jest i tak nie różni się niczym w stosunku do O2 RS albo Golfem V GTI. Chciałbym żebyście powiedzieli czy fotele z tych aut będą pasowały do mojej O2?
- VW Golf V GTI
- VW Scirocco
- Seat Leon Cupra (model od 2005r.)
O O2 RS nie pytam bo tu sprawa jest oczywista. Niestety trudno znaleźć fotele z RS-a, a jeszcze trudniej w dobrym stanie.
Super by było jakbyś dorwał z Golfa V R32, tak właściwie to sa Recaro Sportster CS ale lekko inaczej ubrane no i powinny być tańsze od CS'ów tyle że to może być i tak ponad budżet.
Recaro sportster cs z poduszkami bocznymi kosztują około 4-5tys za sztukę, a szkoda bo są wprost rewelacyjne.
A właśnie! Jak wygląda sprawa poduszek? Bo wydaj mi się że każdy fotel z scirocco (chyba na to padnie wybór) ma boczne airbagi, czy może tak nie jest? A jeżeli ma to czy nie będzie problemu z podłączeniem?
A właśnie! Jak wygląda sprawa poduszek? Bo wydaj mi się że każdy fotel z scirocco (chyba na to padnie wybór) ma boczne airbagi, czy może tak nie jest? A jeżeli ma to czy nie będzie problemu z podłączeniem?
Cała przekładka foteli z Scirocco do O2 jest Plug@Play - poduszki też pasują.
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
misiek^wro, jeśli chodzi o ten dolny schowek pod siedzeniem pasażera to Yarek, wspominał chyba w swoim topicu że te stołki są dużo niższe i by się nie zmieściły, ale niech potwierdzi bo może źle pamiętam :wink:
misiek^wro, jeśli chodzi o ten dolny schowek pod siedzeniem pasażera to Yarek, wspominał chyba w swoim topicu że te stołki są dużo niższe i by się nie zmieściły, ale niech potwierdzi bo może źle pamiętam :wink:
cytat z topiocu Yarek
Maicroft napisał/a:
A schowek pod fotelem pasazera tez jest czy tu nie daja :?:
Schowka nie ma, bo te fotele można obniżyć dużo bardziej niż te z octavii, więc schowek się nie mieści
Komentarz